Gázszerelő nyilvántartás – személyes ügyintézés – időpontfoglalás

földgázellátásról szóló 2008. év XL. törvény (továbbiakban: GET.) 88. §-ának 2019. december 17-én megjelent módosítása értelmében a csatlakozóvezeték- és a felhasználóiberendezés-létesítési, a biztonsági előírást érintő felszerelési és időszaki ellenőrzési tevékenység folytatására irányuló szándékot a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló törvény szerint a Magyar Mérnöki Kamarához kell bejelenteni. A fentiekkel összefüggően korábban a Kormányhivatalok által vezetett „gázszerelői hatósági nyilvántartást” 2020. január 1-jét követően a Magyar Mérnöki Kamara vezeti.

A személyes ügyintézésre 2021. június 15-től előzetes időpontfoglalás alapján keddi napokon van lehetőség.
A személyes ügyintézés a járványügyi szabályok betartásával lehetséges csak!
[A veszélyhelyzet fennállásáig oltási igazolvány birtokában van rá lehetőség, ennek hiányában javasoljuk továbbra a postai úton, vagy e-papíron keresztül történő ügyintézést.]

Az ügyintézés menetéről, a benyújtandó dokumentumokról részletesen a kamara honlapján elérhető tájékoztatókban olvashat.

Kérjük, amennyiben az ügyintézéssel kapcsolatban kérdései merülnek fel, úgy előzetesen tájékozódjon az ügymenetről, a szükséges dokumentumok köréről.
Tegye fel kérdését, hagyja meg elérhetőségét a gazszerelok@mmk.hu címre írt e-mailben. 

Naptár


Válassza ki a dátum és az idő
Időpontot foglalok

Az időpontfoglalással Ön vállalja, hogy a megadott időpontban a szükséges dokumentumok birtokában jelenik meg a személyes ügyintézésre, ezzel is segítve a kollégák munkáját. Kérjük, ha kétségei vannak a dokumentumok megfelelőségéről úgy az időpontfoglalás előtt vegye igénybe az előzetes minősítés lehetőségét és küldje el a dokumentumokat a gazszerelok@mmk.hu e-mail címre.