Kérdőív a mérnököket érintő, a C19 járvány okozta gazdasági változásokról

Tisztelt Kolléganő/Kolléga úr!

A Magyar Mérnöki Kamara elnökeként a hatékony érdekérvényesítés érdekében szeretném megismerni a hazai mérnöktársadalom koronavírus járvány következményeivel  kapcsolatos véleményét, információit. Kérjük a vállalkozó mérnököket, a vállalkozások vezetőit és alkalmazottait, hogy ennek érdekében az alábbi anonim kérdőívet töltsék ki. Az információkat a Kamara felhasználja az érdekérvényesítési, iparági lobbi tevékenységéhez, és az eredményeket Önnel, és valamennyi taggal megosztja.
Az Ön által adott válaszok is segítenek abban, hogy a Kamarának pontosabb képe legyen a veszélyhelyzet eddigi és várható hatásairól. A válaszok segítik, hogy az intézkedések kidolgozása során az érdekérvényesítés eredményesebb és hatékonyabb lehessen.

Közös célunk, hogy a veszélyhelyzet idején a tervezés is folyamatos maradjon. Amérnökök ezzel járulhanak hozzá, a gazdaság talpon maradásáhozt, a fejlődés újraindulásához.

Köszönjük, hogy kitölti a kérdőívet, egyben kérem, hogy továbbítsa mérnök kollégái felé is annak érdekében, hogy minél szélesebb körből érkezzenek válaszok.

Kérem, válaszát 2020. április 5-ig adja meg.
A feldolgozás eredményéről az mmk.hu honlapon keresztül és az MMK kamarai hírlevelében tájékoztatjuk.

Nagy Gyula, MMK elnök
Kedves Kollégák,
Az elmúlt napokban kapott hírlevél alapján a kért határidőig minden várakozást felülmúló számban töltötték ki a Kamara által összeállított, és Elnök úr személyes kérésével útnak indított kérdőívet.

Köszönettel vettük a számos információt, amelyet megosztottak a Kamarával. A kapott adatok feldolgozása után részletes tájékoztatást kapnak a kollégák a felmérésről.
Köszönettel,
Magyar Mérnöki Kamara